Vyberte stránku

„ZALOŽ SI BLOG, NEBO ZAHYNEŠ V PROPADLIŠTI (NEJEN) DIGITÁLNÍCH DĚJIN!”

autor: | 03/11/2021

Blíží se první výročí stránek www.obrazyodlas.cz, které jsem vytvořil, abych s vámi sdílel mou vlastní tvorbu originálních abstraktních obrazů. Rozhodl jsem se tuto událost oslavit založením blogu. S nápadem přišla má žena, která usoudila, že stránky potřebují oživit. Vypracovala tedy plán a první bod zněl nějak takto: „Založ si blog, nebo zahyneš v propadlišti (nejen) digitálních dějin!” Jako správnému a poslušnému manželovi mi nezbylo, než na to kývnout. Nápad se mi zalíbil, došlo k jeho realizaci a vy můžete číst tyto řádky. 

Dva autoři, jeden cíl

O obsah se budu dělit se svou ženou Karolínou, která se díky svému vzdělání v umění tak trochu vyzná. Samozřejmě nezapomene upozornit, že to se mnou v tvůrčích krizích není jednoduché. Přiznávám, že život s umělcem občas lehký není. Když však po dlouhé době, kdy prakticky nevycházím se svého ateliéru, dokončím obraz a zákazník je spokojený, dokážu to rodině vynahradit. 

Neobyčejný život malíře

Pevně věřím, že číst tyto a další řádky pro vás nebude jen ztrátou času. Doufám, že se někdy i upřímně zasmějete nebo se dozvíte něco zajímavého a poučného. 

Tímto považuji blog za spuštěný a doufám, že se sem brzy vrátíte načerpat informace o umění, kreativitě, malování a tvůrčím způsobu života.

Abstraktnímu umění zdar! 

Martin